Kalender/Gudstjeneste

Gudstjeneste 11.00

Gudstjeneste

Velkommen til Gudstjeneste i Englevakten Cafe! Vi kommer sammen for å lovsynge Gud, bli inspirert til å leve som Jesus, og for å bygge relasjoner. BARNEKIRKA Sjekk ut barnekirka.com for mer info.

Gudstjenester for alle generasjoner

Hver søndag samles Pinsekirka Flekkefjord til Gudstjeneste på Englevakten Cafe, og vi samles kl.11.00 for å lovsynge og tilbe Gud sammen. Vi ønsker at mennesker skal få et møte med Jesus gjennom sang, musikk og inspirerende og livsnære taler. Våre Gudstjenester er fulle av håp og tro, og vi lengter etter at mennesker skal forstå hvem de er i Jesus.
 

For de yngste

Vi elsker å feire Gudstjenesten sammen med alle generasjonene, men for at de yngste i blant oss skal oppleve å få bli kjent med Jesus på en måte som de kan forstå og relatere til, har vi et startet opp et helt nytt konsept i Pinsekirka - BARNEKIRKEN

Barnekirken holder til i vår gamle kirke i parkgaten 2, og her vil du finne tilrettelagt opplegg for barna dine. Barnekirken starte kl.11.00 og stenger kl.13.00

Søndagsskolen
Søndagsskolen er i hovedsalen i Barnekirka, og er for barn fra 3år og opp til 4.klasse. Her er det mye sang og musikk,morsomme aktiviteter, tegning, og lek og morro. Her formidler vi Jesus på en praktisk og kreativ måte som gjør det enkelt for barna og "ta med seg" Jesus i hverdagslivet. Barna lærer å be sammen, de blir undervist i de klassiske bibelfortellingene, og av og til øves det inn sanger som barna presenterer for hele kirken.
 

Disippelskolen
Disippelskolen er tilrettelagt for juniorer som etterhvert vil oppleve at søndagsskolen begynner å bli litt barnslig. Dette er for barn mellom 5.klasse og 9.klasse. Disippleskolen samles i kjelleren i Barnekirka, og her vil livet som kristen og livet sammen med Gud formidles på en måte som gjør det enkelt å forstå. På disippelskolen er det også flere spennende aktiviteter som treffer denne aldersgruppen godt.

Hver 6.uke har vi storsamling, der alle generasjonenen kommer sammen til en felles Gudstjeneste.

Du er hjertelig velkommen!

Powered by Cornerstone